Kik vagyunk?

Attila és Anett.
A saját esküvőnk adta az inspirációt, hogy ne csak magunkat lepjük meg. Menyegzőnk és az odavezető utunk minden percét élveztük. A tervezéstől, a reggeli „utolsó táncig”. A helyszínek, a szolgáltatók felkutatásán át, a zenekarok próbáját, a borkóstolókat :), apróságok, meglepetések előkészítését, s vártuk a „hatást”. Hiszünk abban, hogy a részletekben rejlik minden. Az adja a fűszert!

Immáron több éve boldog házasságban élünk, egy fiúgyermek szülei vagyunk, s azóta se múlt el nap, hogy ne gondolnánk arra, hogy tudnánk meglepni barátainkat, rokonainkat. Nem tudunk egy helyben maradni, imádunk szervezni!

Attila
Több mint 20 éve fotózom. Mint a legtöbb fotós, én is hobbiból kezdtem. Rengeteget utaztunk, így mindig akadt téma.
Végzetségemet tekintve gépészmérnök vagyok, nagyon vonzanak a jövőbeli, high tech eszközök kütyük. Így váltottam kompaktot, tükörreflexesre, Crop gépet Full Frame gépre. Innen már nem volt visszaút. Minden érdekel, amit a fény bejár, bármilyen téma, ötlet inspirációt ad.

Régebbi képeim: https://www.instagram.com/storkposta/

Anett (Csepp)
Házasságunk alappillére, hogy mindent megosztunk egymással. Semmiből sem hagyjuk ki a másikat, így csöppentem bele a fotózásba. Közös ötleteink inspirálnak, kettőnk közül én képviselem a realitást, mert gazdasági végzettséggel rendelkezem :).

Kiskorom óta, írok a környezetemről, benne lévő emberekről, cselekményekről. Attila képekben, én írásban dokumentálok, kövess minket a Blogon!